=

Afscheid bij leven

Wellicht hebt u het ook weleens gedacht: kon ik mijn eigen uitvaart maar meemaken. Wie komen er naar mijn afscheid? Wat zeggen vrienden en familie over me als ik dood ben? 8 Uitvaartzorg maakt het mogelijk om een ‘afscheid bij leven’ te regelen. Deze vorm van afscheid nemen is relatief nieuw en is ook niet bij iedereen van toepassing. Ik vertel u er graag meer over. 

Een afscheid bij leven is een moment waarop iedereen afscheid van u kan nemen en waarin uw leven en liefde centraal staan. Dit heeft een aantal voordelen: u heeft de regie van uw afscheid volledig in eigen handen. Iedereen heeft de gelegenheid om afscheid van u te nemen en de drempel daartoe wordt verlaagd. Mensen komen gelijktijdig en niet verspreid over de laatste dagen, waarin u waarschijnlijk alleen wilt zijn met degenen die u het meest dierbaar zijn.

Met een afscheid bij leven creëert u een dierbare herinnering voor uw naasten en een bijzonder moment voor uzelf. Een afscheid bij leven kan zo intiem of uitgebreid als u zelf wilt: van het tonen van de kist die door de kleinkinderen is beschilderd of samen met naasten nog een keer samen naar uw favoriete muziek luisteren of het glas heffen. In een ontspannen setting kunt u laten zien wat anderen voor u betekenen en andersom, bijvoorbeeld in uw favoriete café, strandtent, thuis of een mooie plek in de natuur.

Wilt u meer weten over een afscheid bij leven? Neem gerust contact met mij op. Ik vertel u graag meer over de mogelijkheden.

              

BEGRAFENIS

 

 

 

 

 

 

BEGRAFENIS NATUURBEGRAAFPLAATS

              

              

CREMATIE