=

Begrafenis

Bij een begrafenis wordt de overledene in een kist of wade begraven op een begraafplaats. Bij het graf kan een persoonlijke steen of ander gedenkteken worden geplaatst. Nabestaanden kunnen terug naar deze plek om bij de overledene te zijn. 

Elke begraafplaats, of deze nu gemeentelijk of bijzonder is, kan een diversiteit aan graven aanbieden. U kunt kiezen uit een familiegraf, een eigen graf/huur graf, een algemeen graf, een kindergraf en een urnengraf. Het kopen van een graf kan na het overlijden van een dierbare of u kunt bij leven een laatste rustplaats uitzoeken. Ik adviseer u graag over de verschillende mogelijkheden en tarieven.

Mijn werkgebied is vooral gericht op het organiseren van een begrafenis in Heusden, Waalwijk en ’s Hertogenbosch. Ook buiten deze gebieden ben ik bereid om de uitvaart voor uw geliefde te organiseren. U kunt volledig zelf bepalen hoe de begrafenis eruit zal zien, waarna ik alles in orde zal maken voor u. Zo heeft u de tijd en ruimte om afscheid te nemen van overledene.

Mijn werkwijze is gericht op een transparante, betrokken en persoonlijke aanpak. Dit is zowel voor, als tijdens en na de uitvaart een belangrijk kernpunt van 8-uitvaartzorg. Ik ben 24 uur per dag bereikbaar en zal in deze periode alle steun en troost geven die u van mij mag verwachten.

Mogelijke begraafplaatsen zijn Buytenhove in Heusden, Onsenoort in Vlijmen, Besoyen in Waalwijk of Orthen in ‘s-Hertogenbosch.

              

CREMATIE

 

 

 

 

 

 

BEGRAFENIS NATUURBEGRAAFPLAATS

              

              

AFSCHEID BIJ LEVEN