OVER 8 UITVAARTZORG

8 staat voor:

N

8 Uitvaartzorg is gevestigd op nummer 8.

Achting betekent waardering en eerbied.

8 staat ook synoniem voor de kernwaarden van mijn bedrijf: aandacht en zorg.

Een horizontale 8 - een lemniscaat - is het oneindigheidsteken.

5

In de architectuur staat de achthoek voor de overgang tussen hemel en aarde; een brug tussen het vierkant en de cirkel.

In een zeventoonsladder is de 8e noot het octaaf, twee keer de hoogte van de eerste noot, en dus het begin van een nieuw niveau.

In de religieuze symboliek wordt de 8e stap vaak geassocieerd met spirituele evolutie of verlossing.

Het 8-voudige pad vormt de basis van de boeddhistische filosofie op weg naar verlichting.

Voordat ik mijn eigen uitvaartonderneming begon, ben ik jarenlang actief geweest in de marketing- en communicatiebranche.
Een hele andere wereld, maar er zijn zeker overeenkomsten. Ook als uitvaartverzorger draait het om luisteren, tussen de regels door kunnen lezen en inspelen op individuele wensen en behoeftes. Met het idee om uitvaarten te gaan begeleiden, speelde ik al langer.
Nadat ik zelf dierbaren ben verloren en het belang van een goed, passend en liefdevol afscheid had ervaren, werd dit gevoel nog sterker. Ik besloot de Meander Uitvaartopleiding te volgen. Als uitvaartbegeleider bied ik mensen een waardevolle ondersteuning in een zeer ingrijpende periode in hun leven. Ik wil niet alleen een rustpunt en vraagbaak zijn, maar ook handvatten aanreiken die helpen om het verdriet te verwerken. Voor, tijdens én na de uitvaart. Mijn werkgebied is voornamelijk gemeente Bernheze, ’s-Hertogenbosch en Waalwijk, maar ook daarbuiten kom ik natuurlijk bij u langs.

Uitvaartzorg
Uitvaartzorg Heusden
Uitvaartzorg Waalwijk
Uitvaartzorg Den Bosch

8 Uitvaartzorg staat voor een afscheid met aandacht voor wensen en behoeften van stervende, overledene en nabestaanden. Met oog voor ieders situatie bied ik steun, inspiratie en ideeën voor een liefdevol afscheid. Ik kan veel van uw zorgen uit handen nemen rond het verzorgen van het afscheid of u juist begeleiden als u veel zelf wilt regelen.