Uitvaartzorg in Heusden

Afscheid nemen is een lastige en emotionele tijd, waarin veel georganiseerd dient te worden. Bij 8-uitvaartzorg kunt u terecht voor volledige uitbesteding van de uitvaart. Hierin ben ik werkzaam in de Gemeente Heusden als Uitvaartverzorger. Ik kan voor u de uitvaart van top tot teen voor u en naar uw wensen verzorgen 

Het is vooral belangrijk dat u zich compleet laat ‘ontzorgen’ en dat alle wensen van de overledene. en de naasten wordt ingewilligd. Hierin sta ik u graag bij en zal ik de juiste handvaten aanreiken, waardoor de uitvaart soepel zal verlopen. Dit zowel voor, tijdens als na de uitvaart.

Mogelijkheden voor uitvaart

Er zijn verschillende mogelijkheden om een uitvaart te organiseren. Zo zijn er bij 8-uitvaartzorg meerdere mogelijkheden:

In de regio Heusden ben ik 24 uur bereikbaar. Mijn werkgebied is voornamelijk gemeente Heusden, ’s-Hertogenbosch en Waalwijk. Buiten deze regio’s kom ik natuurlijk ook bij u langs. U kunt ook voor vrijblijvende vragen bij mij terecht.

Kosten uitvaartzorg

Benieuwd naar de kosten voor uitvaart of vragen hierover? U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen en vragen stellen via onderstaand contactformulier. De kosten voor een uitvaart kunnen namelijk sterk verschillen, afhankelijk van uw voorkeuren. U kunt specifieke wensen bij mij neerleggen, zoals extra volgauto’s, een advertentie in de lokale krant of meer consumpties, u kunt hierin al uw voorkeuren bij mij aangeven. Vervolgens neem ik dit allemaal uit handen.

Adres 8- Uitvaartzorg:
Wittebroodstraat 8
5256 EG Heusden

Onze locatie