Uitvaartzorg in Waalwijk

Afscheid nemen is een lastige en emotionele tijd, waarin het nodige op u af zal komen. Bij 8-uitvaartzorg kunt u terecht voor volledige uitbesteding van de uitvaart. Het is belangrijk dat u de ruimte krijgt om alles te verwerken, waarbij u niet te veel moet regelen. Ik zal hierdoor zoveel mogelijk uit handen nemen voor u. Uitvaartzorg in Waalwijk stijlvol geregeld.

Hierin ben ik werkzaam in de Gemeente Waalwijk als Uitvaartverzorger. Ik kan voor u de uitvaart van begin tot eind naar uw wensen verzorgen. Het is belangrijk dat u zich laat ‘ontzorgen’ en dat alle wensen van de overledene en de naasten worden ingewilligd. Ik sta u graag bij en zal ik de juiste handvaten aanreiken, waardoor de uitvaart naar wens zal verlopen. Dit zowel voor, tijdens als na de uitvaart.

Uitvaartmogelijkheden in regio Waalwijk

Er zijn meerdere mogelijkheden om een uitvaart te organiseren. Zo zijn er bij 8-uitvaartzorg de volgende uitvaartmogelijkheden:

Mijn werkgebied is voornamelijk gemeente Waalwijk, ’s-Hertogenbosch en Heusden. Buiten deze regio’s kom ik natuurlijk ook bij u langs. U kunt ook voor vrijblijvende vragen bij mij terecht. In deze regio’s ben ik 24 uur bereikbaar voor uw vragen en om hulp te bieden.

8- Uitvaartzorg kosten

U kunt vrijblijvend contact opnemen en uw vragen stellen via het contactformulier. De kosten voor een uitvaart verschillen en zijn volledig afhankelijk van uw wensen. Transparantie hierin is voor zowel u als mij belangrijk, zo weten we beiden waar we aan toe zijn. U kunt specifieke wensen bij mij neerleggen, zoals extra volgauto’s, een advertentie in de lokale krant of meer consumpties, u kunt hierin al uw voorkeuren bij mij aangeven. Vervolgens neem ik dit allemaal uit handen.

Adres 8- Uitvaartzorg:
Wittebroodstraat 8
5256 EG Heusden

Onze locatie